Kamis, 15 November 2012

mailla ja tämän maan kulttuuriperintöä. Os

Tämä on paitsi planeetan tai maasi, valtion, kaupunkisi, paikkakunnallasi tai katu; kyse on historiasta ja mitä aiotte tehdä asialle. Kansakuntien historia suojelu on jotain, joka vahvistaa meitä kaikessa grand ja paikallisia. Säilyttäminen liikkeen ekiosku.com aman avulla voimme luoda työpaikkoja, rakentaa vähitellen kestäviä kaupunkeja, innostaa pitkäaikaista tukea ja apua paikalliset, mutta ennen kaikkea sen avulla edistämään syvempää ymmärrystä merkitys historiallisiin kohteisiin, jotka edustavat Kansakuntien kulttuurin, kulttuuriperinnön ja kehitystä niin, että ne säilyvät ja kasvaa tuleville sukupolville.

Mutta...

Mitä tapahtuu, kun nykyinen preservationists ja toimiaan on paitsi kulkevat pitkin historiamme säästettiin myös seuraavan sukupolven preservationists konkreettisia rakennuksia? Suuria ongelmia edessään preservationist yhteisöjen uuden yleisön tavoittaminen ja mahdollisuus laajentaa tietoisuutta etuja säilyttäminen. Siksi tarvittavat toimenpiteet ja luoda ennakoivia suunnitelmat, jotka koskevat säilyttäminen tulevaisuus näyttää vuosina tulemaan. Miten seuraavan sukupolven historiallisten preservationists viljellään koulutus, asianmukaiset tiedot ja miten ottaa toiminta on syvällinen vaikutus maailman preservationist toimia.

Nykynuorten on yhä selvemmäksi, on huolestuttavia puutteita yleensä kansallisen ja paikallisen historian tuntemus ja on kyvyttömyys ymmärtää merkitystä historiaan se liittyy elämänsä tänään.

Joten mitä me teemme, voi koulutamme nuoriamme, niin, että ne suojaavat historiansa? Voimme tehdä sen pitäen niitä huvittaa? Kyllä. Kyllä.

Valjastamme ponnistelumme ohjelmiin, jotka tarjoavat jatkuvasti mahdollisuuksia nuorisollemme Kansakuntien mailla ja tämän maan kulttuuriperintöä. Osallistumalla aitoja käsiinsä resursseja, jotka paljastavat historialliseen kontekstiin, kuten rakenteiden historiallisten henkilöiden tai paikoissa, joissa merkittäviä tapahtumia esiintyi tai muita sivustoja, joissa aikaisemmin pystyy muodostamaan tämän valtavan määrän kokemuksia meidän nuoriso voi istuttaa mielessä yhdistyksen historiaamme.

Historiallisten preservationists tuntuu usein, että ne on säilytettävä historia, perintöä ja kulttuuria missä tahansa muodossa se säilytetään; useammin kuin ei tämä on rakennuksessa merkitystä, joskus muodoltaan silta tai 33000 neliön hehtaareja maata, mutta tässä tapauksessa se muodoltaan nykyinen nuoriso. Meidän nuoriso on, joka voi pian hallita kansamme ja sen tarina. Historiallisten preservationists ovat välttämättömiä linkkiä tarpeen yhdistää kansamme yhteisöjen etuja säilyttäminen. Tarjoamalla oppimismahdollisuuksia harrastajat voivat muokata opiskelijoiden osaamisen ja ideoiden historia ja säilyttämisen tärkeydestä ja luoda tukeva perusta, joka tekee elinaikanaan; säätiö, joka osoittaa, miten maamme kehittynyt edes vakio ihmisten, kulttuurin ja luonnon muutoksia esiintyy.

On aina olemassa tapoja kannustaa osallistumista ja nuoria jotka lopulta muodostavat säilyttäminen työvoiman tulevaisuudessa. Antamalla seuraavan sukupolven syvempää ymmärrystä itsestään ja ympäröivästä maailmasta, joka on luonut maamme kangas jatketaan turvaamiseksi menneisyyden kautta fyysistä edelleen. Sitoutumisen alkaa avaruusteknologi paikallisissa kouluissa, seurat, järjestöt, ohjelmat, työ

Tidak ada komentar:

Posting Komentar